Today.ua

Рецепт тонких ніжних млинців без борошна з начинкою з сиру

Тонкі млинці без борошна з ніжною сирною начинкою тануть у роті. Цей нестандартний рецепт, в якому не використовується борошно, точно сподобається і дітям і дорослим.

Тонкі млинці без борошна - рецепт

Примітка: на одне яйце знадобиться 100 мл молока та 1 ст. л. крохмалю, а також сіль та цукор за смаком – це допоможе самостійно регулювати кількість інгредієнтів.

Так як крохмаль осідає, то готове тісто перед випіканням млинців потрібно постійно перемішувати.

Інгредієнти:

для тіста:

для начинки:

Спосіб приготування:

  1. Яйця збиваємо з цукром і сіллю, додаємо молоко і перемішуємо.
  2. Постійно помішуючи яєчно-молочну суміш порціями вводимо крохмаль, а в кінці додаємо олію.
  3. Тісто має вийти рідким, тоді млинці вийдуть тонкими.
  4. Сир перемішуємо з цукром та ванільним цукром.
  5. Відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки додаємо у сирну масу та збиваємо міксером до стану крему.
  6. В іншій ємності збиваємо білки з сіллю до стійких піків, акуратно додаємо в основну масу.
  7. Смажимо млинці, в кожен викладаємо начинку і укладаємо у форму для випічки.
  8. Змащуємо розтопленим вершковим маслом і випікаємо в розігрітій до 170 градусів духовці протягом 45 хвилин.

Готово.

Пропонуємо також спробувати приготувати гарбузову кашу – шеф-кухарі розкрили секретний інгредієнт, який зробить страву неймовірно смачною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ