Today.ua

Рецепт яблучного пирога з секретним інгредієнтом

Існує безліч різних рецептів пирогів з яблуками. І кожен із них по-своєму прекрасний. Але якщо набрид звичний смак, то в десерт можна додати всього один секретний інгредієнт, який додасть нову нотку улюбленому смаколику.

Пропонуємо рецепт яблучного пирога з секретним інгредієнтом, який покращить смак десерту.

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Спочатку потрібно обробити яблука: їх слід порізати часточками шириною близько одного сантиметра, видаляючи серцевину.
  2. Потім необхідно обсмажити їх на сухій сковороді до золотистої скоринки, акуратно перемішуючи, щоб часточки не ламалися.
  3. Всипте до яблук цукор і продовжуйте обсмажувати, доки цукор не розтопиться.
  4. Покладіть шматочок вершкового масла і обсмажуйте яблука до утворення красивої карамелі.
  5. Перекладіть фрукти у форму для випікання та займіться тестом.
  6. Для цього потрібно змішати згущене молоко та яйце вінчиком.
  7. Додайте дрібку солі та соду, погашену оцтом.
  8. Ретельно перемішайте інгредієнти, додайте борошно і замісіть однорідне тісто - воно має бути як густа сметана.
  9. Залийте яблука тістом та поставте форму в духовку, нагріту до 180 градусів.
  10. Випікайте пиріг 30 хвилин.
  11. Після цього дайте йому трохи охолонути і переверніть на тарілку.
  12. Зніміть форму та подавайте десерт на стіл.

Смачного!

Пропонуємо також рецепт м'яких пряників, які довго залишаються свіжими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ