Today.ua

Розсипчастий плов у рукаві: як приготувати ситну та смачну страву в духовці нашвидкуруч

Плов полюбляють багато людей, але не всі знають, як приготувати цю страву максимально швидко. Деякі готують плов у каструлі, хтось на сковороді, але ідеальний плов готується у духовці. Все, що потрібно, це скласти в рукав для запікання всі необхідні інгредієнти, додати потрібну кількість води, і у вас вийде розсипчастий ароматний плов, який із задоволенням будуть їсти навіть примхливі гурмани.

Плов зі свининою в духовці

Інгредієнти:

Цибулю та моркву потрібно почистити та порізати кубиками. М'ясо також потрібно добре промити і нарізати невеликими шматочками.

Рис промийте, доки вода не стане прозорою. Тоді плов вийде розсипчастим.

У підготовлений рукав для запікання покладіть рис, м'ясо, цибулю, моркву, родзинки та спеції.

Налийте прямо в рукав для запікання олію та воду. Щільно зав'яжіть рукав і покладіть його на деко.

Готуйте плов у розігрітій духовці при температурі 180 градусів приблизно 1 годину. Періодично потрібно перевертати рукав, щоб м'ясо та рис добре пропеклися з усіх боків.

Перед подачею плов добре перемішайте.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати плов без м'яса в мультиварці нашвидкуруч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ