Абрикосові рогалики допоможуть урізноманітнити ваше меню. Їх можна приготувати швидко з підручних інгредієнтів та сезонних фруктів. Ніжне тісто та дивовижний аромат готових виробів подарує гарний настрій на початку дня.
Щоб приготувати солодкі рогалики з абрикосами, для тіста вам знадобляться:
- 300 г кисломолочного сиру;
- 200 г вершкового масла;
- 350 г борошна;
- яйце;
- 30 г цукру;
- 1,5 ч. л. розпушувача.
Начинка готується з:
- 200 г абрикосів;
- 4 ст. л. цукру;
- пакетика ванільного цукру;
- кориці.
Вершкове масло слід вийняти з холодильника - воно має бути кімнатної температури. Змішайте його з сиром і цукром, розімніть вилкою. Борошно необхідно просіяти, після чого невеликими порціями вводити у сирну суміш. Борошна може знадобитися трохи більше або менше - це залежить від сиру.
Популярні зараз
Держава призначила літнім українцям 900 гривень щомісячної доплати до пенсії
Обурені діями уряду словаки зібрали гроші на снаряди для ЗСУ
Робота половини українських банків може зупинитися: у НБУ назвали причину
У Білому домі повідомили, коли розпочнеться постачання зброї в Україну
Замішайте тісто, яке повинне перестати липнути до рук. Накрийте його харчовою плівкою і відправте на годину холодильник. Промийте абрикоси та видаліть кісточки, наріжте на невеликі скибочки. З'єднайте цукор з ванільним цукром та корицею.
Розділіть тісто на дві частини, розкотіть його у коло завтовшки близько 4 мм. Розріжте на 12 трикутників, посипте цукровою сумішшю і відправте на кожен трикутник трохи начинки.
Загорніть, формуючи рогалик. Рогаліки з абрикосами потрібно випікати близько 30 хвилин при температурі 180 градусів. Під час подачі подайте десерт цукровою пудрою. Смачного!
Раніше ми розповіли, як приготувати сніданок нашвидкуруч – сирне печиво до чаю.