Абрикосові рогалики допоможуть урізноманітнити ваше меню. Їх можна приготувати швидко з підручних інгредієнтів та сезонних фруктів. Ніжне тісто та дивовижний аромат готових виробів подарує гарний настрій на початку дня.
Щоб приготувати солодкі рогалики з абрикосами, для тіста вам знадобляться:
- 300 г кисломолочного сиру;
- 200 г вершкового масла;
- 350 г борошна;
- яйце;
- 30 г цукру;
- 1,5 ч. л. розпушувача.
Начинка готується з:
- 200 г абрикосів;
- 4 ст. л. цукру;
- пакетика ванільного цукру;
- кориці.
Вершкове масло слід вийняти з холодильника - воно має бути кімнатної температури. Змішайте його з сиром і цукром, розімніть вилкою. Борошно необхідно просіяти, після чого невеликими порціями вводити у сирну суміш. Борошна може знадобитися трохи більше або менше - це залежить від сиру.
Замішайте тісто, яке повинне перестати липнути до рук. Накрийте його харчовою плівкою і відправте на годину холодильник. Промийте абрикоси та видаліть кісточки, наріжте на невеликі скибочки. З'єднайте цукор з ванільним цукром та корицею.
Загорніть, формуючи рогалик. Рогаліки з абрикосами потрібно випікати близько 30 хвилин при температурі 180 градусів. Під час подачі подайте десерт цукровою пудрою. Смачного!
Раніше ми розповіли, як приготувати сніданок нашвидкуруч – сирне печиво до чаю.