Today.ua

Запашний сніданок: ніжні абрикосові рогалики із сирного тіста - рецепт

Абрикосові рогалики допоможуть урізноманітнити ваше меню. Їх можна приготувати швидко з підручних інгредієнтів та сезонних фруктів. Ніжне тісто та дивовижний аромат готових виробів подарує гарний настрій на початку дня.

Щоб приготувати солодкі рогалики з абрикосами, для тіста вам знадобляться:

Начинка готується з:

Вершкове масло слід вийняти з холодильника - воно має бути кімнатної температури. Змішайте його з сиром і цукром, розімніть вилкою. Борошно необхідно просіяти, після чого невеликими порціями вводити у сирну суміш. Борошна може знадобитися трохи більше або менше - це залежить від сиру.

Замішайте тісто, яке повинне перестати липнути до рук. Накрийте його харчовою плівкою і відправте на годину холодильник. Промийте абрикоси та видаліть кісточки, наріжте на невеликі скибочки. З'єднайте цукор з ванільним цукром та корицею.

Розділіть тісто на дві частини, розкотіть його у коло завтовшки близько 4 мм. Розріжте на 12 трикутників, посипте цукровою сумішшю і відправте на кожен трикутник трохи начинки.

Загорніть, формуючи рогалик. Рогаліки з абрикосами потрібно випікати близько 30 хвилин при температурі 180 градусів. Під час подачі подайте десерт цукровою пудрою. Смачного!

Раніше ми розповіли, як приготувати сніданок нашвидкуруч – сирне печиво до чаю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ