Бананові оладки відмінно підходять до ранкового чаю чи кави. Їх можна подати на сніданок чи взяти із собою на роботу. Вироби швидко готуються та ще швидше з'їдаються. Простий рецепт під силу навіть кулінару-початківцю.
Щоб приготувати бананові оладки, вам знадобляться:
- 2 яйця;
- 2 банани;
- 100 г вівсяних пластівців;
- 2 ст. л. меду;
- олія для смаження.
Спочатку збийте яйця із цукром. Краще використовувати блендер чи міксер, буде швидше, ніж віночком. Додайте вівсяні пластівці, мед та банани, перебийте масу до однорідності.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Розігрійте сковороду з товстим дном та антипригарним покриттям. Налийте в неї олію і ложкою викладайте порції тесту на розпечену поверхню.
Як тільки оладки підрум'яняться, переверніть їх на інший бік. Смажте вироби на помірному вогні під кришкою.
Бананові оладки можна подати зі збитими вершками, джемом, ягодами, сметаною чи йогуртом. Оптимально – полити їх розтопленим шоколадом. Для прикрас можна посипати вироби кокосовою стружкою. Смачного!
Нагадаємо, як приготувати капустяні оладки зі сметанним соусом.