Бананові оладки відмінно підходять до ранкового чаю чи кави. Їх можна подати на сніданок чи взяти із собою на роботу. Вироби швидко готуються та ще швидше з'їдаються. Простий рецепт під силу навіть кулінару-початківцю.
![Бананові оладки: рецепт десерту із доступних інгредієнтів до кави чи чаю Бананові оладки: рецепт десерту із доступних інгредієнтів до кави чи чаю - today.ua](https://today.ua/wp-content/uploads/2022/05/olady-768x512.jpg)
Щоб приготувати бананові оладки, вам знадобляться:
- 2 яйця;
- 2 банани;
- 100 г вівсяних пластівців;
- 2 ст. л. меду;
- олія для смаження.
Спочатку збийте яйця із цукром. Краще використовувати блендер чи міксер, буде швидше, ніж віночком. Додайте вівсяні пластівці, мед та банани, перебийте масу до однорідності.
Популярні зараз
Трамп назвав Зеленському причини, з яких Путін розпочав війну з Україною
Одна з країн Європи різко скоротить соціальну допомогу українським біженцям
Екс-держсекретар США озвучив “мирний план“ Трампа у разі перемоги на виборах
Бухгалтерська помилка: Пентагон знайшов додаткові 2 млрд доларів для України
Розігрійте сковороду з товстим дном та антипригарним покриттям. Налийте в неї олію і ложкою викладайте порції тесту на розпечену поверхню.
Як тільки оладки підрум'яняться, переверніть їх на інший бік. Смажте вироби на помірному вогні під кришкою.
Бананові оладки можна подати зі збитими вершками, джемом, ягодами, сметаною чи йогуртом. Оптимально – полити їх розтопленим шоколадом. Для прикрас можна посипати вироби кокосовою стружкою. Смачного!
Нагадаємо, як приготувати капустяні оладки зі сметанним соусом.