Багато господарок відмовляються від смаження сирників, тому що під час приготування використовується дуже багато олії, продукт вбирає жир і стає не таким корисним, як замислювалося. Але є вихід – приготувати сирники у духовці. Піде на це все 20 хвилин і не потрібно використовувати олію.
Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
Сирники у духовці – рецепт
Складові:
- 400 г сиру
- Яйце
- 100 г борошна
- Дрібка солі
- 1 пакетик ванільного цукру
- 2 ст. л. цукру
- 1 ч. л. розпушувача
Спосіб приготування:
- Сир розминаємо вилкою, додаємо сіль, цукор, ванільний цукор та яйце – перемішуємо до однорідності.
- У сир додаємо просіяне через сито борошно і розпушувач і перемішуємо.
- Присипаємо робочу поверхню борошном, викладаємо тісто, зверху присипаємо борошном, і розкочуємо в пласт товщиною приблизно сантиметр.
- Беремо круглу форму, опускаємо у форму, щоб до неї не прилипало тісто, і видавлюємо із тіста сирники.
- Зайве тісто збираємо в грудку. Знову розкочуємо і видавлюємо сирники, що залишилися. І так, поки не скінчиться тісто.
- Вийде приблизно 16 сирників діаметром 6 сантиметрів.
- Деко застилаємо пергаментним папером і викладаємо на нього сирники.
- Випікаємо їх у розігрітій до 180 градусів духовці на верхньому рівні протягом 10 хвилин із включеною конвенцією.
- Через 10 хвилин перевертаємо сирники, очищаємо від надлишків борошна і готуємо ще 10 хвилин.
Готово! Смачного!
Пропонуємо вам також спробувати приготувати ситний омлет із начинкою. Кулінари розкрили секрет приготування ідеального сніданку нашвидкуруч.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal