Today.ua

Без смаження та олії: рецепт смачних сирників у духовці за 20 хвилин

Багато господарок відмовляються від смаження сирників, тому що під час приготування використовується дуже багато олії, продукт вбирає жир і стає не таким корисним, як замислювалося. Але є вихід – приготувати сирники у духовці. Піде на це все 20 хвилин і не потрібно використовувати олію.

Сирники у духовці – рецепт

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Сир розминаємо вилкою, додаємо сіль, цукор, ванільний цукор та яйце – перемішуємо до однорідності.
  2. У сир додаємо просіяне через сито борошно і розпушувач і перемішуємо.
  3. Присипаємо робочу поверхню борошном, викладаємо тісто, зверху присипаємо борошном, і розкочуємо в пласт товщиною приблизно сантиметр.
  4. Беремо круглу форму, опускаємо у форму, щоб до неї не прилипало тісто, і видавлюємо із тіста сирники.
  5. Зайве тісто збираємо в грудку. Знову розкочуємо і видавлюємо сирники, що залишилися. І так, поки не скінчиться тісто.
  6. Вийде приблизно 16 сирників діаметром 6 сантиметрів.
  7. Деко застилаємо пергаментним папером і викладаємо на нього сирники.
  8. Випікаємо їх у розігрітій до 180 градусів духовці на верхньому рівні протягом 10 хвилин із включеною конвенцією.
  9. Через 10 хвилин перевертаємо сирники, очищаємо від надлишків борошна і готуємо ще 10 хвилин.

Готово! Смачного!

Пропонуємо вам також спробувати приготувати ситний омлет із начинкою. Кулінари розкрили секрет приготування ідеального сніданку нашвидкуруч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ