Today.ua

Млинці по-шотландськи: улюблений рецепт королеви Великобританії Єлизавети II

Млинці по-шотландськи – улюблений рецепт королеви Великобританії Єлизавети II. Вона пригостила ними президента США Дуайта Ейзенхауера. Тісто для таких млинців має бути трохи густішим, ніж зазвичай.

Британська королева Єлизавета II попросила приготувати млинці по-шотландськи за її особистим рецептом для американського президента та його дружини Меймі. Вони приїхали до Англії 1959 року. Частування дуже сподобалося подружжю – вони попросили рецепт, який її Величність відправила до США.

Використовуйте невелику чашку об'ємом 100 мл. Вам знадобляться:

Млинці шотландською готуються досить просто. Спочатку потрібно збити яйця із цукром. Потім потроху вводити молоко. Додайте борошно і добре розмішуйте віночком. Молоко вводиться частинами, потрібно досягти ідеальної консистенції - тіста як на оладки. Воно не повинно бути занадто густим або рідким.

Додайте соду, кефір або йогурт. Вершкове масло потрібно розтопити і влити в тісто, перемішати. На розпечену сковороду з антипригарним покриттям налийте трохи олії. Обсмажте млинці по-шотландськи з обох боків – до рум'яної скоринки.

Подавайте млинці з медом, джемом, варенням, фруктами чи ягодами. Вони також будуть дуже смачними зі сметаною. Смачного!

Нагадаємо, як приготувати оксамитові млинці – у тісто потрібно додати один секретний інгредієнт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ