Булочки з корицею: рецепт десерту, який сподобався кіногерою Річарда Гіра

Автор: Леся Ловіцька

Булочки з корицею можна приготувати на сніданок, а можна на перекус. Десерт виходить дуже ситним та смачним. Ароматна солодка випічка так і тане у роті. Пропонуємо простий рецепт.

Булочки з корицею: рецепт десерту, який сподобався кіногерою Річарда Гіра  - today.ua

Герой голлівудського актора Річарда Гіра був у захваті від булочок із корицею. Він скуштував їх у фільмі Runaway Bride, в якій зіграв разом з Джулією Робертс.

Щоб приготувати ласощі, вам знадобляться:

  • 4 склянки борошна;
  • стакан молока;
  • 2 яйця;
  • 1,5 склянки цукру;
  • пакетик сухих дріжджів;
  • 0,5 склянки олії;
  • 0,5 ч. л. солі;
  • пакетик кориці;
  • 1,3 склянки вершкового масла.

У теплому молоці розведіть дріжджі, перемішайте та залиште на п'ять хвилин. Додайте цукор, олію та сіль, акуратно змішайте. Збийте яйця та введіть у суміш. Поступово додайте борошно і вимішуйте тісто, поки воно не перетвориться на м'яку гладку кулю.

Популярні зараз

Названо тарифи на газ з 1 травня: інформація від усіх постачальників

У Нафтогазі зробили заяву з приводу масштабної аварії на газопроводі: що буде з постачанням газу

Українці зможуть повернути частину грошей, витрачених на оплату комунальних послуг

Україна збила бомбардувальник Ту-22М3 за допомогою унікальної української розробки

Накрийте тісто рушником або харчовою плівкою та залиште приблизно на годину. Воно має збільшитися щонайменше вдвічі. Цукор потрібно поєднати з корицею.

Булочки з корицею: рецепт десерту, який сподобався кіногерою Річарда Гіра Змастіть форму для випікання вершковим маслом. Вимішайте ще раз тісто і розкачайте його качалкою в пласт. Намажте його поверхню вершковим маслом, а потім посипте цукром та корицею. Скачайте пласт тіста в ковбаску, з'єднайте краї.

Наріжте тісто на шматочки завтовшки близько 3 см. Укладіть їх у форму, накрийте рушником і залиште підходити ще на півгодини.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Булочки з корицею потрібно випікати 30-35 хвилин при температурі 180 градусів – до золотистої скоринки. За бажання перед запіканням можна обмазати вироби жовтком. Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати запечені булочки з іншою, несолодкою начинкою.