Часниковий хліб – найсмачніша закуска до супу на обід

Автор: Анастасия Березовская

Якщо ви любите натирати скоринку хліба часником, то цей часниковий хліб точно не залишить вас байдужим. Приготувати його дуже просто і знадобляться найпростіші продукти. А пікантна закуска до супу точно сподобається всім.

Часниковий хліб – найсмачніша закуска до супу на обід - today.ua

Часниковий хліб – рецепт

Складові:

  • Пару головок часнику
  • Сіль
  • Перець
  • Багет
  • Вершкове масло
  • Зелень (на смак)
  • Оливкова олія
  • Паприка
  • Сіль
  • Перець
  • Сир

Спосіб приготування:

Часниковий хліб – найсмачніша закуска до супу на обід

  1. Не очищаючи головки часнику, зрізати з них верхівку, полити олією, посипати сіллю та перцем. На лист фольги, викласти лист меншого пергаменту і загорнути часник. Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30-35 хвилин.
  2. У миску викладаємо тепле вершкове масло, додаємо дрібно нарізану улюблену зелень, солимо, перчимо, додаємо паприки та видавлюємо запечений часник. Все добре перемішуємо.
  3. Багет розрізаємо навпіл, змащуємо часниковою намазкою, присипаємо тертим сиром і відправляємо в духовку до рум'яної скоринки.


Готово! Це дуже смачно. Смачного!

Пропонуємо вам скуштувати часниковий хліб разом зі смачним томатним супом з нутом. Досвідчені кулінари розповіли, як правильно варити бобові, щоб не вирував кишечник.