Today.ua

Чотири зачіски, які допоможуть виглядати на десяток років молодше

Всі дівчата та жінки хочуть здаватися юними як можна довше. І в наш час це цілком можливо. Стилісти назвали чотири зачіски, які допоможуть виглядати на десяток років молодше.

Такі укладання можна зробити швидко та просто. Вони підійдуть для повсякденного образу, а також для виходу у світ.

Пляжні хвилі

Ідеальний варіант для дівчат, які люблять носити локони розпущеними. Романтичні пляжні хвилі допоможуть створити модний та невимушений образ. Обличчя візуально здаватиметься молодшим і привабливішим.

Високий кінський хвіст

Зачіска, яка не втрачає актуальності з літнього сезону. Зібране волосся на потилиці дуже зручно носити, до того ж дама виглядатиме більш зухвалою та стильною. Високий кінський хвіст надає образу грайливості та вигідно підкреслить лінію шиї. Як варіант, можна додати шпильки або коси.

Недбалий пучок

Важливо не затягувати пасма в гладкий пучок, щоб не виглядати як строга літня вчителька. Зберіть волосся на потилиці, випускаючи пасма навколо голови. Щоб укладання не здавалося неохайним, потрібно поєднувати його з ефектним одягом і ніжним макіяжем, який підкреслить переваги.

"Мальвінка"

Молодшою допоможе виглядати і традиційна "Мальвінка". Це практичне і дуже дівоче укладання. Вона візуально додає локонам об'єму і дозволяє "скинути" років десять. Частину пасм зав'яжіть на маківці, а другу частину - залиште розпущеною.

Нагадаємо, яка стрижка буде на піку популярності восени 2022 – дізнайтеся про секрети наймоднішої зачіски сезону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ