Багато хто дивується, як ресторанам вдається зберігати чистоту та блиск тарілок, які використовують по десятку разів на день. Виявляється, вони обробляють посуд простим копійчаним засобом із продуктів, які є на кухні у кожної господині. А результат просто вражає.
Копійчаний засіб для миття посуду, щоб тарілки заблищали як нові
Найчастіше у ресторанах використовують дорогу побутову хімію, а також професійні посудомийні машинки. Але не в розпал робочого дня. Коли йде наплив клієнтів, посуд після миття обробляють розчином із солі, оцту та соку лимона.
На п'ять літрів води додають 100 г солі, склянку оцту та сік половинки лимона.
Щоб посуд завжди виглядав як новий, його після миття або збризкують з пульверизатора цим розчином, або змочують у ньому поліуретанову губку та протирають. Завдяки цьому засобу тарілки виглядають як нові та виблискують чистотою та свіжістю.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Нагадаємо, названо шість перевірених способів, зберегти колір та яскравість речей після прання.