Важко уявити, що ковбаса взагалі може бути корисною. Адже нам постійно говорять про те, що це один із найшкідливіших продуктів, який навіть призводить до розвитку раку. Але дієтолог розповів, яку ковбасу можна їсти і в якій кількості.
Найкорисніша ковбаса, яку можна їсти навіть тим, хто худне
За словами експерта найкориснішою є ковбаса, в якій міститься найменше жиру та харчових добавок. Купуючи продукт, варто звернути увагу на етикетку, де вказано склад. На ній зазвичай є інформація про кількість білків, жирів та харчових добавок у ковбасі. Чим довший список з "Єшками", тим шкідливіший продукт.
Максимально корисною буде ковбаса, в якій найменше жиру, солі та харчових добавок.
Якщо людина не має проблем із зайвою вагою, вона може вживати ковбасу в тій кількості, в якій звик. За умови, що ви ведете активний спосіб життя, і ваш раціон складається в основному з овочів та фруктів. При цьому дієтолог зазначає, що ті люди, які стежать за зайвою вагою або мають проблеми, щодня можуть з'їдати не більше 50 грамів ковбаси.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
За словами лікаря, найкраще вживати в їжу шинку, тому що в ній міститься найменше жиру - 100 калорій - стільки ж, скільки і в курячій грудці.
Пропонуємо вам спробувати приготувати ковбасу вдома власноруч. Ми знайшли чудовий бюджетний рецепт м'ясної закуски для всієї родини.