На смак ці котлети дуже схожі на курячі. Але по факту, в них немає ні грама м'яса. Рецепт простий і абсолютно не витратний.
Котлети з цибулі і манки - рецепт
інгредієнти:
- 5 великих цибулин
- 3 курячих яйця,
- 100 г манки
- 1 ч. Л. розпушувача для тіста
- Сіль і мелений чорний перець за смаком
Спосіб приготування:
Ріпчасту цибулю необхідно почистити від лушпиння, нарізати дуже дрібними кубиками і скласти в глибоку миску. Наберіться терпіння, буде палити очі, але це потрібно зробити: памніть нарізану цибулю руками до утворення густої кашки. На це піде хвилин десять. Спробуйте захиститися від дратують слизову оболонку парів лука за допомогою м'ятної жуйки. Кажуть, що її треба жувати в процесі роботи з цибулею, тоді очі не будуть сльозитися. У цибульну кашку вбийте яйця, всипте манку і розпушувач для тіста, приправте за смаком сіллю і перцем. Перемішайте. Залиште на півгодини настоюватися.
Популярні зараз
В українських вузах не скасовуватимуть бюджетну форму навчання
Hyundai представив новий електричний кросовер IONIQ 9
Потім сформуйте котлети, обваляйте їх у сухарях або в манці, обсмажте до готовності на невеликому вогні з двох сторін. Подавайте з картопляним пюре, кашами або макаронами. Також можна лушпиння котлету покласти на бутерброд зі свіжими овочами.
Смачного!
Ознайомтеся також з секретами приготування справжніх м'ясних соковитих і дуже смачних котлет. Спасибі, шеф-кухарям, які люб'язно поділилися своїми Лайфхак.