Фарширований перець по-молдавськи відрізняється від традиційного, який звикли готувати українські господині. Рис замінить інший, не менш смачний та корисний інгредієнт. Ви зможете здивувати близьких оригінальною стравою.
Фарширований перець у звичному нам варіанті готується з рисом, фаршем та засмажкою. Однак начинки можуть бути різними. Популярна українська блогерка Alina FooDee представила свій оригінальний рецепт. Кухар запропонувала фарширований перець по-молдавськи, з кисломолочним сиром.
Вам знадобляться:
- 7 червоних болгарських перців;
- 350 г жирного кисломолочного сиру;
- яйце;
- сіль, перець та спеції за смаком;
- зелень чи зелена цибуля;
- рослинна олія.
Фарширований перець по-молдавськи буде смачнішим, якщо обрати м'ясисті сорти. Зелені овочі краще не використовувати - вони менш солодкі, тому страва вийде не такою соковитою. Верхівки перчиків потрібно відрізати, але не поспішати викидати - вони ще знадобляться.
Популярні зараз
Трендова стрижка та майка з глибоким декольте: Дженніфер Лопес захопила Мережу новими фото
У ЦПД назвали соціальну мережу, яка створює більше загроз, ніж Telegram
Плата за економічне бронювання від мобілізації може перевищувати зарплату працівника
Перці потрібно добре промити та видалити серцевину, після чого посолити та поперчити їх усередині. Сир слід змішати з яйцем, додати дрібно нарізану зелень або зелену цибулю. Посоліть, додайте до сирної начинки чорний перець та улюблені спеції.
Перці нафаршуйте сирною масою і накрийте раніше відрізаними верхівками. Застеліть лист пекарським папером і змастіть його олією. Викладайте перці на пергамент і змастіть олією.
Фарширований перець по-молдавськи запікається в духовці близько 45 хвилин при температурі 200 градусів.
Подавати страву можна зі сметаною. Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати голубці, які тануть у роті – секрет у капусті.