Фарширований перец по-молдавськи: рис замінить неочікуваний інгредієнт

Автор: Леся Ловіцька

Фарширований перець по-молдавськи відрізняється від традиційного, який звикли готувати українські господині. Рис замінить інший, не менш смачний та корисний інгредієнт. Ви зможете здивувати близьких оригінальною стравою.

Фарширований перец по-молдавськи: рис замінить неочікуваний інгредієнт  - today.ua

Фарширований перець у звичному нам варіанті готується з рисом, фаршем та засмажкою. Однак начинки можуть бути різними. Популярна українська блогерка Alina FooDee представила свій оригінальний рецепт. Кухар запропонувала фарширований перець по-молдавськи, з кисломолочним сиром.

Вам знадобляться:

  • 7 червоних болгарських перців;
  • 350 г жирного кисломолочного сиру;
  • яйце;
  • сіль, перець та спеції за смаком;
  • зелень чи зелена цибуля;
  • рослинна олія.

Фарширований перець по-молдавськи буде смачнішим, якщо обрати м'ясисті сорти. Зелені овочі краще не використовувати - вони менш солодкі, тому страва вийде не такою соковитою. Верхівки перчиків потрібно відрізати, але не поспішати викидати - вони ще знадобляться.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Перці потрібно добре промити та видалити серцевину, після чого посолити та поперчити їх усередині. Сир слід змішати з яйцем, додати дрібно нарізану зелень або зелену цибулю. Посоліть, додайте до сирної начинки чорний перець та улюблені спеції.

Перці нафаршуйте сирною масою і накрийте раніше відрізаними верхівками. Застеліть лист пекарським папером і змастіть його олією. Викладайте перці на пергамент і змастіть олією.

Фарширований перець по-молдавськи запікається в духовці близько 45 хвилин при температурі 200 градусів.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Фарширований перец по-молдавськи: рис замінить неочікуваний інгредієнт Подавати страву можна зі сметаною. Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати голубці, які тануть у роті – секрет у капусті.

Головне