Today.ua

Фейд, боб, кроп та андеркат: як виглядають найстильніші чоловічі стрижки 2022 року

Не тільки дівчата доглядають своє волосся і хочуть бути в тренді. Нині дуже багато стильних хлопців, які стежать за модою. І якщо ви хочете виглядати так само або прикрасити свою кохану людину, то пропонуємо вам спробувати одну з цих чотирьох найстильніших зачісок для чоловіків за 2022 рік.

Чоловічі зачіски - чотири найстильніші стрижки 2022 року

Фейд

Насправді фейд – це не так стрижка, як градієнтний перехід на скронях, який дозволяє плавно перейти від короткого волосся до довгого на маківці. Є чотири види фейду – класичний, високий, середній та низький. Він підбирається залежно від форми обличчя та голови чоловіка. Найкраще таку стрижку зробити хлопцям із круглим або овальним обличчям. Також вона підходить будь-якому типу волосся - густому, тонкому і навіть кучерявому.

Боб

Так-так, саме боб. Адже це не лише класична жіноча стрижка. Але йдеться про коротку його версію. Характерні риси стрижки – коротке волосся на потилиці, подовжені пасма у обличчя та акцентний чубчик. Цього року в моді асиметричний та градуйований боб. Найкраще ця стрижка підійде хлопцям з м'яким тонким волоссям.

Кроп

Універсальна стрижка, яка підійде абсолютно будь-якому хлопцеві чи чоловікові. Вона в міру офіційна, тож її може зробити навіть офісний працівник, але при цьому дуже сильна. Якщо пригладити волосся під час сушіння, то образ вийде суворішим, а якщо скуйовдити і дати висохнути природним шляхом, то це відмінний варіант на кожен день.

Андеркат

У 2022 році в тренді андеркат з коротко остриженим волоссям на скронях і потилиці і максимально довгим на маківці. Хлопці зазвичай укладають його нагору або бік. Від цієї стрижки найкраще утриматися хлопцям із прямокутною формою обличчя та гострим підборіддям. Нагадаємо, стилісти названі чотири найкращі зачіски для тонкого волосся, які майже не вимагають укладання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ