Фрикадельки з сюрпризом на сковороді - рецепт смачної та незвичайної страви на обід

Автор: Анастасия Березовская

Овочі з м'ясом – ідеальне комбо як для обіду, так і вечері. Пропонуємо вам приготувати нескладну та швидку страву – фрикадельки із секретним інгредієнтом та овочами на сковороді. Швидкий обід без турбот.

Фрикадельки з сюрпризом на сковороді - рецепт смачної та незвичайної страви на обід - today.ua

Фрикадельки з моцарелою та овочами на сковороді – рецепт

Фарш потрібно підготувати заздалегідь. Овочі та м'ясо тушкуються одночасно, що дуже зручно та швидко. Не треба нічого запікати, обід готується на сковороді.

Складові:

Фрикадельки з сюрпризом на сковороді - рецепт смачної та незвичайної страви на обід

  • 500 г фаршу (курка, індичка)
  • 100 г моцарелла міні
  • 100 г білого сухого вина
  • 100 г тертого сиру
  • 50 г оливкової олії
  • 20 г листя базиліка
  • 100 г помідорів чері
  • 100 г зерен кукурудзи (свіжої чи консервованої)
  • 200 г баклажана
  • 200 г червоного перцю
  • 200 г кабачка
  • Ріпчаста цибуля
  • 2 зубчики часнику
  • 2 гілочки чебрецю

Спосіб приготування:

Фрикадельки з сюрпризом на сковороді - рецепт смачної та незвичайної страви на обід

Популярні зараз

Зеленський пояснив, чому мобілізація стосуватиметься насамперед молодих чоловіків

Стрижка піксі-боб – один із найкращих варіантів для тонкого волосся: фото модної зачіски

Кейт Міддлтон показала рідкісне фото молодшого сина у день його народження

В Україні чекають новий Hyundai Tucson: фото та ціни

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
  1. У фарш додаємо сіль, спеції, натертий сир та перемішуємо. Ділимо м'ясо на фрикадельки, з кожної формуємо кружечок, додаємо в нього кульку моцарелли і скачуємо в кульку.
  2. Викладаємо фрикадельки із сюрпризом на застелену харчовою плівкою тарілку та прибираємо в холодильник на пів години.
  3. Всі овочі з рецепту нарізаємо великими кубиками, а чері розрізаємо навпіл.
  4. На великій сковороді розігріваємо оливкову олію, трохи обсмажуємо часник, цибулю та чебрець.
  5. Додаємо нарізаний баклажан, кабачок, перець, кукурудзу та готуємо три хвилини, помішуючи за потребою. Додаємо біле сухе вино – готуємо 5 хвилин на середньому вогні, щоби випарувався алкоголь.
  6. На овочі викладаємо фрикадельки та чері, накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо на найменшому вогні 15 хвилин.
  7. На стіл можна подавати прямо в сковороді, прикрасивши блюдо листям базиліка і побризкавши оливковою олією.

Готово! Смачного!

Нагадаємо, досвідчені кулінари розповіли, чим замінити яйця у котлетах.