Today.ua

Загрожує звільнення: астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким не пощастить на цьому тижні

Поточний тиждень виявиться невдалим для представників трьох знаків Зодіаку. Астрологи пророкують їм провали у професійній діяльності. Людям, які народилися під сузір'ями Тельця, Овна та Раків, загрожує звільнення з роботи.

Езотерики попередили вказані знаки Зодіаку про небезпеку, що над ними нависла. Вони можуть втратити роботу та заробіток, що особливо неприємно в умовах війни та економічної кризи в країні. Експерти із зірок порадили цим людям бути дуже уважними і не сваритися із колегами та начальством.

Тельці

Вони можуть отримати нову пропозицію щодо роботи, яка видасться вигідною. Однак насправді удача не на їхньому боці. Тільці можуть зробити неправильний крок і втратити гарне місце заради "журавля у небі". Астрологи порадили їм не тішитись уявними перспективами і тричі подумати перш чим йти на ризикований крок у кар'єрі.

Овни

Овни нещодавно могли серйозно помилитися. Вони останнім часом надто розслабилися та раділи колишнім успіхам. Зірки обіцяють їм "приземлення". Дуже важливо не прогаяти момент і сконцентруватися на справах. Не буде зайвою і відверта розмова з керівництвом компанії, а також визнання своєї провини. Ігнорування ситуації може призвести до сумних наслідків.

Раки

Ракам могла набриднути їхня робота, оскільки зараз у них на першому плані особисте життя. Рай у шалаші – сумнівна перспектива, оскільки після періоду романтики доведеться вирішувати матеріальні проблеми. Їм порекомендували не йти у вир із головою і не ігнорувати прямі обов'язки. Шукайте баланс і намагайтеся рухатися вперед.

Раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, під якими народжуються найнеприємніші люди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ