Хрумка цукрова морква: чим підгодувати овочеві грядки наприкінці липня

Автор: Анастасия Березовская

Морква росте практично на кожному городі, проте не всі знають, що смак і якість овочів залежить від того, як доглядають рослину. Хтось лише поливає врожай, забуваючи про підживлення – але тоді можна забути про соковиту хрумку моркву. Досвідчені городники розповіли, чим підгодувати грядки для багатого та солодкого врожаю.

Хрумка цукрова морква: чим підгодувати овочеві грядки наприкінці липня - today.ua

Дуже часто морква досить буйно росте на грядці, а за підсумком вона виростає абсолютно несмачною, а іноді навіть млявою. Але це можна виправити. Для цього рослини потрібно не лише вчасно проріджувати та поливати, а й удобрювати.

Підживлення для моркви

Щоб морква виросла цукровою та хрумкою потрібно приготувати підживлення з двох простих інгредієнтів - сірчанокислого марганцю та води.

Хрумка цукрова морква: чим підгодувати овочеві грядки наприкінці липня На 10 літрів води знадобиться 30 г марганцю. Розчином зазвичай обприскують грядки моркви двічі за сезон - перший раз на початку липня, а другий - наприкінці місяця.

Популярні зараз

Україна цьогоріч може залишитися без врожаю фруктів: в усьому винні бджоли

Українським біженцям у Німеччині скорочують готівкові виплати

Погодний апокаліпсис у Запоріжжі: вітер трощить дерева, зриває дахи та рве дроти (фото, відео)

Конгрес голосуватиме за допомогу Україні та Ізраїлю окремо

Підживлення для активного росту моркви

Якщо плоди виходять досить маленькими, це також можна виправити за допомогою підживлення. Нам знадобиться вода, дріжджі та цукор.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Хрумка цукрова морква: чим підгодувати овочеві грядки наприкінці липня У 10 літрах води розводимо 2 столові ложки цукру та 100 грамів дріжджів. Залишаємо масу настоюватися пару годин. Після закінчення часу перемішуємо підживлення і поливаємо моркву.

Нагадаємо, досвідчені городники назвали продукт для ідеального органічного підживлення, щоб кавуни та дині виросли соковитими та солодкими як мед.