Ідеальні сирники на сковороді: що зробити з сиром і що додати в тісто перед готуванням

Автор: Анастасия Березовская

Якщо у вас прилипають сирники до сковорідки, розсипаються або виходять несмачними, то вам слід дізнатися ці кулінарні поради. Досвідчені шеф-кухарі розповіли, що зробити з сиром і що додати (а чого не додавати) у тісто перед приготуванням, щоб сирники вийшли ідеальними.

Ідеальні сирники на сковороді: що зробити з сиром і що додати в тісто перед готуванням - today.ua

Який вибрати сир для сирників?

Для ідеальних сирників потрібний не надто сухий, а й не надто мокрий сир. Жирність має становити від 7 до 17%.

Що зробити із сиром перед приготуванням сирників?

Ідеальні сирники на сковороді: що зробити з сиром і що додати в тісто перед готуванням

Основа для сирників вийде ніжною та однорідною, якщо сир перед приготуванням сирників пропустити через сито.

Що додати до тіста для ідеальних сирників?

Не забудьте про 1 або 2 яйця.

Популярні зараз

В Україні офіційно з'явилася професія домробітник: Рада ухвалила закон

Землі досягла сильна магнітна буря: як довго вона триватиме

В Україні запропонували запровадити жорсткі штрафи для школярів

Пентагон розкрив номенклатуру першого пакету військової допомоги Україні: чи дадуть ATACMS

Деякі господині додають борошно, але, на думку кулінарів, краще використовувати манку, тоді страва вийде смачніша і ніжніша. Додаючи манку, тісту потрібно трохи постояти, щоб крупа набрякла.

Краще не класти цукор у тісто, адже тоді корисність страви знижується у рази. Краще покласти банан, родзинки або ванільний цукор. А подавати сирники з варенням, медом чи кленовим сиропом.

Як правильно смажити сирники?

Ідеальні сирники на сковороді: що зробити з сиром і що додати в тісто перед готуванням

Вам потрібна хороша антипригарна сковорода із цілим покриттям. Спочатку добре розігріваємо сковороду, потім наливаємо олію і лише потім викладаємо сирники, прикручуючи вогонь. Так сирники не прилипнуть і не розваляться.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Неякісна або дешева рослинна олія позначиться на смаку продукту. Найкраще використовувати оливкову або кокосову олію.

Нагадаємо, досвідчені кулінари назвали п'ять причин, чому млинці прилипають до сковороди та як це виправити.