Today.ua

Ідеальний борщ з грибами: як приготувати дивовижно смачний обід

Борщ – найпопулярніша українська страва, яка традиційно готується зі свининою. Ті, хто не вживає м'ясо, можуть приготувати легший варіант – борщ із грибами. Оптимально брати білі, проте підійдуть і звичайні печериці із супермаркету. Зверніть увагу на наш простий рецепт.

Щоб приготувати смачний борщ з грибами, вам знадобляться:

Обсмажте гриби на олії, додайте нарізану кубиком цибулю і натерту моркву. Коли гриби з овочами протушкуються, додайте томатну пасту і трохи води. Відправте їх каструлю з водою і лавровим листом.

Через 10 хвилин додайте в бульйон картоплю і варіть до готовності. Буряк треба порізати брусочками або натерти на тертці, після чого обсмажити на олії з цукром і додати в каструлю.

Наріжте капусту, відправте її у борщ і варіть його на повільному вогні. Дрібнорублені зелень і часник потрібно додати у страву за 10 хвилин до готовності.

Борщ буде ідеально смачним, якщо настоїться хоча б 1-2 години. Його подають із сметаною. Смачного!

Нагадаємо, що потрібно зробити, щоб борщ вийшов ідеально червоного, а не помаранчевого кольору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ