Today.ua

Їм подобається принижуватися перед жінками: астрологи назвали ТОП-4 підкаблучників за знаком Зодіаку

Деякі чоловіки свідомо перекладають відповідальність на жінку. Їм подобається, коли за них вирішують проблеми, навіть якщо іноді доводиться принижуватись. Астрологи назвали топ-4 підкаблучників за знаком Зодіаку.

Езотерики вважають, що найслабші чоловіки народжуються під чотирма знаками Зодіаку. Йдеться про Раки, Риби, Діви та Водолії.

Діви

Діви – ті ще буркуни та педани. При цьому вони легко віддають кермо влади своїм жінкам і виконують всі вимоги. Такі чоловіки зовсім не почуваються знедоленими, вони задоволені своїм життям. Звісно, за умови, що "другу половину" влаштовує лідерство у відносинах.

Раки

Для Раків дуже важливе схвалення дружини – вони завжди ставлять сімейні узи на перше місце. Ці чоловіки запросто відмовляться від запланованої зустрічі з друзями, якщо вона буде проти. Вони все роблять для того, щоб партнерки були задоволені.

Риби

Риби навіть не починають сперечатися із жінками. Вони впевнені, що кохані "завжди мають рацію" - за умовчанням. У такий спосіб чоловіки тікають від можливих наслідків неправильних рішень. Представники цього знаку Зодіаку щиро дбають про обраниць і не хочуть зайвий раз їх засмучувати.

Водолії

Волелюбні бунтарі-Водолії в сім'ї стають спокійними та врівноваженими. Їм простіше поступитися конфліктною ситуацією, щоб не "доводити до гріха". Вони добрі та м'які, але іноді маніпулюють своїм становищем.

Раніше астрологи назвали топ-3 нестерпних знаків Зодіаку – під ними народжуються найнеприємніші чоловіки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ