Італійська паста з куркою у томатному соусі: як приготувати смачний обід за 20 хвилин

Автор: Леся Ловіцька

Італійська паста – одна з найвідоміших та найулюбленіших страв в усьому світі. Поживний обід готується дуже швидко – вам знадобляться доступні продукти та близько 20 хвилин.

Італійська паста з куркою у томатному соусі: як приготувати смачний обід за 20 хвилин   - today.ua

Італійська паста смачна з різними добавками, які кожна господиня вводить на власний розсуд. Відхилятися від оригінального рецепту можна і потрібно, щоб отримати нові смакові акценти. Пропонуємо приготувати пасту з куркою у томатному соусі.

Інгредієнти:

  • 100 макаронів твердих сортів;
  • 300 г курячого м'яса (краще вибрати стегна, а не грудку);
  • 250 г печериць;
  • 50 мл сметани;
  • 100 мл томатного соусу чи пасти;
  • 30 г твердого сиру;
  • сіль та спеції за смаком;
  • рослинна олія для смаження;
  • зелень до смаку.

Наріжте куряче м'ясо на скибочки і обсмажте його на олії до готовності. Також потрібно окремо обсмажити гриби. Зробіть соус: для цього змішайте томатну пасту чи соус зі сметаною. Додайте сіль, спеції та зелень.

Популярні зараз

Пенсіонерам автоматично перерахують пенсії з 1 травня: які доплати отримають українці

В Україні вирішили змінити правила торгівлі цигарками, алкоголем та паливом

В Україні стартувала “м'яка“ мобілізація, - Reuters

Учені фіксують масове просідання поверхні землі у різних регіонах планети: які країни підуть під воду

Італійська паста з куркою у томатному соусі: як приготувати смачний обід за 20 хвилин  З'єднайте м'ясо з грибами та продовжуйте смажити. Через кілька хвилин залийте їх соусом, додайте трохи води та продовжуйте тушкувати п'ять хвилин на невеликому вогні.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Відваріть макарони, злийте з них води та додайте до курки та грибів. Перемішайте, розкладіть пасту по тарілках та посипте тертим сиром. Смачного!

Нагадаємо, як приготувати смачне куряче рагу – такий обід чудово підійде холостякам, які не хочуть витрачати багато часу.