Італійська паста – одна з найвідоміших та найулюбленіших страв в усьому світі. Поживний обід готується дуже швидко – вам знадобляться доступні продукти та близько 20 хвилин.
Італійська паста смачна з різними добавками, які кожна господиня вводить на власний розсуд. Відхилятися від оригінального рецепту можна і потрібно, щоб отримати нові смакові акценти. Пропонуємо приготувати пасту з куркою у томатному соусі.
Інгредієнти:
- 100 макаронів твердих сортів;
- 300 г курячого м'яса (краще вибрати стегна, а не грудку);
- 250 г печериць;
- 50 мл сметани;
- 100 мл томатного соусу чи пасти;
- 30 г твердого сиру;
- сіль та спеції за смаком;
- рослинна олія для смаження;
- зелень до смаку.
Наріжте куряче м'ясо на скибочки і обсмажте його на олії до готовності. Також потрібно окремо обсмажити гриби. Зробіть соус: для цього змішайте томатну пасту чи соус зі сметаною. Додайте сіль, спеції та зелень.
Відваріть макарони, злийте з них води та додайте до курки та грибів. Перемішайте, розкладіть пасту по тарілках та посипте тертим сиром. Смачного!