Today.ua

Кабачки по-сербськи: як приготувати ситну страву на обід із доступних інгредієнтів

Кабачки в різних країнах готуються за власними, оригінальними рецептами. Завдяки секретам, запозиченим у закордонних фахівців, можна створити на кухні справжнє кулінарне диво. Кабачки по-сербськи готуються просто, а з'їдається така страва дуже швидко.

Кабачки по-сербськи тушкуються зі спеціями, і в соковитому поживному соусі. Щоб ці овочі заграли новими відтінками смаку, потрібно підготувати вдалу заливку.

Вам знадобляться такі інгредієнти:

Кабачки по-сербськи вийдуть найбільш вдалими з молодих овочів. Також можна використовувати цукіні – для різноманітності смаку.

Промийте кабачки. Якщо вони молоді, очищати їх не потрібно. Наріжте плоди кубиком і полийте олією. Перемішайте та відправте запікатися в духовку протягом 15 хвилин при температурі 220 градусів.

Тепер потрібно приготувати соус. Візьміть глибоку ємність і змішайте сметану, борошно, яйце, спеції, часник та зелень. Додайте воду і доведіть заливку до однорідності з допомогою віночка або блендера.

Запечені овочі потрібно пересипати в глибоку сковороду, влити заливку і довести до кипіння. Коли маса загусне – кабачки по-сербськи готові. Смачного!

Нагадаємо, як посмажити кабачки без зайвої олії: досвідчені кухарі розкрили кулінарну хитрість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ