Кабачкові оладки: який інгредієнт треба додати для дивовижного літнього смаку

Автор: Леся Ловіцька

Кабачкові оладки можна приготувати різними способами. Вони будуть смачними як із начинкою, так і без неї. Спробуйте зробити оладки із одним інгредієнтом, який додасть цікавого акценту.

Кабачкові оладки: який інгредієнт треба додати для дивовижного літнього смаку  - today.ua

Кабачкові оладки багато хто любить їсти як на сніданок, так і на обід чи вечерю. Зараз сезон кабачків, з яких можна приготувати запіканки, рагу та навіть супи. Однак оладки традиційно залишаються улюбленою літньою стравою.

Відомий український кулінар та блогер Alina FooDee поділилася своїм простим рецептом. Кухар порадила додати в кабачкове тісто зелену цибулю, яку потрібно дрібно подрібнити.

Вам знадобляться:

Популярні зараз

Названо тарифи на газ з 1 травня: інформація від усіх постачальників

У Нафтогазі зробили заяву з приводу масштабної аварії на газопроводі: що буде з постачанням газу

Українці зможуть повернути частину грошей, витрачених на оплату комунальних послуг

Україна збила бомбардувальник Ту-22М3 за допомогою унікальної української розробки

  • 1 кг кабачків;
  • 2 яйця;
  • 130 г борошна;
  • пучок зеленої цибулі;
  • чайна ложка розпушувача;
  • сіль та спеції за смаком;
  • олія для смаження.

Натріть кабачки на великій тертці, посоліть і залиште на 10 хвилин, щоб вони пустили сік. Наріжте цибулю та видаліть зайву рідину з кабачків. Додайте в кабачкову масу цибулю, яйця, борошно, перець та інші улюблені спеції, розпушувач. Перемішайте тісто до однорідності.

Візьміть неглибоку сковорідку. Бажано вибрати з антипригарним покриттям. Розігрійте в ній олію - її потрібно влити, не шкодуючи, щоб кабачкові оладки не пригоріли.

Кабачкові оладки: який інгредієнт треба додати для дивовижного літнього смаку Набирайте тісто ложкою і викладайте в олію. Оладки повинні смажитися на середньому вогні близько 5 хвилин. Переверніть їх на інший бік.

Коли кабачкові оладки зарум'яняться, зніміть їх з вогню і покладіть на тарілку з паперовим рушником. Так зайвий жир стече.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Страву подають гарячим зі сметаною та зеленню. Смачного!

Нагадаємо, як приготувати кабачкові деруни – рецепт опублікував шеф-кухар Євген Клопотенко.