Кабачковий крем-суп: швидкий рецепт ніжної страви на обід

Автор: Леся Ловіцька

Кабачковий крем-суп готується швидко і просто із продуктів, які якраз доступні у літній період. Страва сподобається навіть дітям – через гарний яскраво-зелений колір, дивовижний аромат і ніжний смак.

Кабачковий крем-суп: швидкий рецепт ніжної страви на обід  - today.ua

Страви з кабачків корисні та доступні. Зараз сезон баштанних, з яких можна багато чого приготувати. Легкий кабачковий креп-суп стане чудовим варіантом обіду або легкої вечері в спеку, коли не хочеться ситної та калорійної їжі.

Вам знадобляться:

  • 3 молоді кабачки;
  • літр курячого бульйону;
  • склянка 15-відсоткових вершків;
  • 2 ст. л. олії;
  • цибулина;
  • морквина;
  • 3 картоплини;
  • 2 шт. часнику;
  • сіль та спеції за смаком;
  • зелень;
  • грінки/сухарики.

Відваріть куряче м'ясо у підсоленій воді. Його можна вийняти з бульйону, а можна залишити для майбутнього супу.

Популярні зараз

Зеленський пояснив, чому мобілізація стосуватиметься насамперед молодих чоловіків

Стрижка піксі-боб – один із найкращих варіантів для тонкого волосся: фото модної зачіски

Kia показала електричну версію кросовера Sportage із запасом ходу 720 км

Кейт Міддлтон показала рідкісне фото молодшого сина у день його народження

Цибулю, моркву потрібно нарізати кубиком, часник – дрібно подрібнити. Обсмажте їх на олії - до золотистого кольору.

Картоплю та кабачки наріжте кубиком і протушкуйте разом із засмажкою близько десяти хвилин. Відправте овочі в каструлю з бульйоном, посоліть і поперчіть.

Кабачковий крем-суп: швидкий рецепт ніжної страви на обід Кабачковий крем-суп має варитися ще близько 15-20 хвилин, після чого подрібніть інгредієнти блендером. Влийте вершки і відправте на маленький вогонь на кілька хвилин, щоб страва протомилася. Готово!

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Розлийте суп по тарілкам, посипте рубленою зеленню та грінками або сухариками. Смачного!

Нагадаємо, як приготувати дивовижно смачний кабачковий торт.