Кабачковий торт на обід: рецепт смачної літньої страви із сезонних овочів

Кабачковий торт - гарна, смачна і соковита страва. Воно підійде як для святкового столу, так і просто на обід. Приготуйте справжнє королівське частування із сезонних овочів, які завжди під рукою в холодильнику.

Кабачковий торт на обід: рецепт смачної літньої страви із сезонних овочів  - today.ua

Кабачковий торт можна зробити із простих та доступних інгредієнтів. Це не займе занадто багато часу, а члени сім'ї та гості будуть вражені смаком та зовнішнім виглядом частування.

Вам знадобляться:

  • 1 кг кабачків;
  • 200 г борошна;
  • 3 яйця;
  • 300 мл майонезу;
  • 200 г помідорів;
  • 2 шт. часнику;
  • 150 г твердого сиру;
  • 20 кропу;
  • 50 г зеленої цибулі;
  • рослинна олія;
  • сіль та спеції за смаком.

Натріть кабачки на тертці, молоді - разом зі шкіркою, а зріліші потрібно очистити. Злийте сік, що виділився. Наріжте кріп дрібно і додайте до кабачків.

Вбийте в масу яйця, посоліть, поперчіть, перемішайте і додайте просіяне борошно. У вас має вийти досить густе тісто.

Розігрійте сковороду, налийте олію та викладайте на поверхні по три столові ложки кабачкового тіста. Розрівняйте його в тонкий млинець і обсмажте з обох сторін до рум'яної скоринки. У вас має вийти близько шести млинців діаметром 20 см.

Кабачковий торт на обід: рецепт смачної літньої страви із сезонних овочів Подрібніть зелену цибулю, натріть сир та наріжте помідори на пластини. Пропустіть часник через прес і додайте до майонезу. Змащуйте млинці майонезним соусом, розкладайте помідори, посипайте цибулею та тертим сиром.

Верх кабачкового торта потрібно прикрасити на свій розсуд і відправити в холодильник на кілька годин.

Нагадаємо, як приготувати кабачкові оладки – для дивовижного літнього смаку потрібно додати один інгредієнт.