Today.ua

Комарі: два ефективні способи знешкодити комах

Комарі в літню спеку часто дошкуляють своєю увагою. Багато людей використовують фумігатори, щоб позбутися комах. Однак можна використовувати і натуральні засоби, які завжди під рукою. Пропонуємо два способи знешкодити кровопивць.

Комарі завдають нам неприємностей, яких можна уникнути. Виявляється, ці комахи терпіти не можуть гвоздику та часник. Щоб приготувати зілля проти "гризунів" потрібно просто очистити часник і встромити в нього бутончики прянощів.

Покладіть засіб на тарілку і залиште в будинку поруч із місцем, де спите. Також можна поставити його в саду або в альтанці, де проводите час. Через кілька днів ефективність часнику із гвоздикою знижується – і вам просто потрібно замінити їх свіжими.

Комар також ненавидить запах ваніліну (не ванільного цукру). Потрібно взяти чайну ложку порошку та розвести у склянці води. Намочіть ватний тампон та протріть відкриті ділянки тіла таким розчином.

Також можна обприскувати одяг чи простір у приміщенні – комарі мають ретируватися. Ваніль також ефективна проти настирливої мошки. Можна використовувати засіб разом із кремом. Змішайте половину кристалів із 50 г дитячого крему і нанесіть на тіло.

Нагадаємо, як швидко охолодити їжу без холодильника у спеку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ