Знайдеться дуже мало людей, які люблять шаткувати капусту. Це дуже тривалий та енерговитратний процес, який багатьох господарок ставить перед нелегким вибором: витратити час на шатківницю або взагалі відмовитися від страв, для яких потрібна дрібно нарізана капуста.
Особливо це складно, якщо в домі немає жодного гострого ножа, спеціальної терки чи комбайна.
Як нашаткувати капусту без ножа та спеціальної тертки?
Продумані господарки знайшли вихід. Для шаткування капусти вони використовують сучасну терку для очищення картоплі та овочів з ручкою.
Все, що потрібно зробити, це розділити качан капусти на чотири частини, не зрізаючи тверду плодоніжку.
Нагадаємо, досвідчені кулінари розповіли, як зробити так, щоб м'ясо не виходило сухим після приготування. Як за допомогою кавової гущі зробити блюдо соковитим?