Як приготувати смачний червоний борщ з магазинною заправкою за півгодини

Автор: Шевченко Лилия

Безумовно, самий смачний і корисний для здоров'я червоний борщ можна приготувати тільки з натуральних і якісних продуктів. Але що робити, якщо часу зовсім немає? Виручить магазинна заправка для борщу, головне, правильно її використовувати.

Як приготувати смачний червоний борщ з магазинною заправкою за півгодини - today.ua

Червоний борщ з магазинної заправки

Інгредієнти:

  • 3 л води
  • 400 г будь-якого м'яса
  • 350 г білокачанної капусти
  • 5 картоплин
  • 1 упаковка готової заправки для борщу
  • Лавровий лист, сіль і перець за смаком
  • свіжа зелень

Спосіб приготування:

Для початку покладіть вимите м'ясо в холодну воду і варіть бульйон. М'ясо поріжте на шматочки і відкладіть в сторону, а в киплячий бульйон опустіть нарізану кубиками картоплю. Як приготувати смачний червоний борщ з магазинною заправкою за півгодини Як тільки звариться картопля, перекладіть в бульйон весь вміст упаковки з заправкою для борщу, додайте лавровий лист і перець горошком. Перемішайте, дочекайтеся закипання. У цей час можна нашаткувати тонко капусту.

Популярні зараз

Українцям обмежили відпустки у воєнний період

“Скасування плати“ за доставку газу для пенсіонерів: у ГазПравді зробили важливу заяву

Україна отримає одну з найкращих у світі систем ППО

Укренерго запровадило графіки відключення електроенергії у всіх регіонах

Додайте в каструлю раніше відкладене м'ясо і нашатковану капусту, варіть хвилин 5, спробуйте на смак, за потребою можна додати в борщ трохи цукру, солі і улюблених приправ. При слабкому кипінні борщ повинен варитися хвилин 10, щоб капуста стала м'якою.

Видаліть з каструлі лавровий лист, він більше не потрібен, всипте рубану зелень. Дайте закипіти і зніміть з вогню. Перед подачею борщ повинен настоятися мінімум хвилин 20.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

До слова, борщ іноді варять не зі свіжої капусти, а з квашеної. Але з квашеної капусти можна приготувати котлети - дуже смачні і соковиті.