Як врятувати пригоріле м'ясо: два простих способи виправити страву

Автор: Анастасия Березовская

Буває так, що м'ясо пригорає. Це може статися через незнання "сили" власної духовки чи неуважності. Пригоріти м'ясо може як у духовці, так і на сковороді. Але не поспішайте відправляти страву на сміття або згодовувати чоловікові, є два простих способи як виправити цю помилку.

Як врятувати пригоріле м'ясо: два простих способи виправити страву - today.ua

Що робити з м'ясом, що пригоріло?

Попри те, що свинина і курка добре вбирають запах гару, все ж таки страву можна врятувати, і ніхто навіть не зрозуміє, що вона пригоріла.

Спочатку потрібно зрізати обгорілу скоринку. Це простіше зробити зовсім не кухонним ножем, а звичайною теркою – це зручно і швидко.

Спосіб номер 1

Очищене від гару м'ясо кладемо в каструлю або сковороду, наливаємо трохи окропу, а ще краще бульйону. Додаємо улюблені спеції, даємо закипіти та готуємо на середньому вогні протягом 3-5 хвилин. Перед тим як вимикати страву, можна додати шматочок вершкового масла або трохи вершків, це подарує м'ясу приємний присмак, а від смаку гару не залишиться і сліду.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Спосіб номер 2

Як врятувати пригоріле м'ясо: два простих способи виправити страву Оцет чудово вбиває запахи, а тому він ідеально підійде для пригорілого м'яса.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Очищене від гару м'ясо нарізаємо невеликими шматочками чи смужками. Викладаємо на сковороду, додаємо трохи цукру, оцту, води, соєвого соусу та приправ. Тушкуємо під кришкою 5-10 хвилин і отримуємо приємну м'яку страву в кисло-солодкому соусі. Подавати її можна з гарніром або використати для салатів.

Нагадаємо, досвідчені шеф-кухарі назвали два нестандартні інгредієнти, які додають у фарш, щоб досягти ідеальної скоринки та насиченого смаку котлет.

Головне