Today.ua

Як смачно приготувати гриби на сковороді - простий рецепт глив зі сметаною

В Україні та Польщі зараз активно йдуть дощі, а це означає, що у лісі та посадках можна назбирати велику кількість грибів. Хтось ходить за ними сам, а хтось купляє вже кимось зібрані. Пропонуємо вам спробувати простий, але смачний рецепт глив зі сметаною на сковороді.

Як смачно приготувати гриби на сковороді?

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Гриби ретельно миємо, очищаємо від бруду, пилу, гілок та трави. Зрізаємо грубі ділянки та нарізаємо на середні шматочки.
  2. Цибулю нарізаємо півкільцями. Моркву тремо на крупній тертці.
  3. На розігрітій з олією сковороді обсмажуємо цибулю до золотистого кольору, додаємо моркву і готуємо 5-7 хвилин.
  4. Додаємо до овочів гриби та смажимо 20 хвилин, періодично помішуємо.
  5. Солимо, перчимо та додаємо сметану – готуємо ще п'ять хвилин і вимикаємо вогонь.
  6. Страву краще подавати із дрібно нарізаною свіжою зеленню.

Готово! Смачного!

Пропонуємо вам також спробувати приготувати лениві хачапурі на сковороді: рецепт швидкої страви з сиром сулугуні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ