Today.ua

Як за 15 хвилин наліпити багато пельменів та вареників: найшвидший спосіб

Вареники та пельмені – страви, які більшість людей просто обожнює. Багато хто робить запаси у морозилці, тому що напівфабрикати швидко готуються, до того ж дуже ситні. Краще ліпити вареники та пельмені самостійно, використовуючи найпростіший спосіб.

Вареники та пельмені, створені своїми руками, у рази смачніші за магазинні. Але яка господиня не знає, що на їх приготування потрібен час. Особливо, якщо намагатися зробити вироби фігурними та особливо красивими.

Якщо ви робите обід або вечерю для себе, а не для гостей й не на виставку, вареники та пельмені оптимально ліпити в такий спосіб.

Розкачайте тісто і розділіть його на дві тонкі частини. На одну частину слід викласти начинку. Рівні частини повинні розташовуватися на певній відстані одна від одної.

Тепер накрийте першу частину тіста другою. Вона також має бути тонкою та підходити за розміром.

Візьміть чарку – для пельменів та склянку – для вареників. Виріжте з їх допомогою однакові кружальця. Їх залишається защепити по колу та відправити варитися. Такий метод ліплення займає не більше 15 хвилин, а на смак не впливає.

Зазвичай вареники та пельмені готуються в підсоленому окропі, незважаючи на начинку – солодку чи солону. Однак можна вдатися до більш вдалого способу – використати пару. Нагадаємо, як таким чином зробити пишні, ніжні та соковиті вареники із вишнею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ