Today.ua

Які страви не можна готувати для зустрічі року Бика

Експерти по Фен-шуй розповіли, які страви не можна ставити на стіл в новорічну ніч. Господар майбутнього року Білий Металевий Бик вас не зрозуміє, якщо ви будете пригощати гостей салатом «Шуба» і заливним. Які страви завадять майбутньому року стати успішним і радісним?

Бик не терпить червоного кольору, а це значить, що всіх відтінків червоного, рубінового, бордового має бути якомога менше на святковому столі. Так що, салат «Оселедець під шубою» готувати не варто.

Желатин виробляють з рогів великої рогатої худоби ... Не варто готувати для зустрічі Нового 2021 року холодець і желе.

М'ясні вироби з телятини і яловичини під абсолютною забороною, інакше прихильності господаря року вам не бачити. Ковбаса, копченості, паштети і т. п. точно не підходять. Слідкуйте, щоб всі продукти містили тільки курку, свинину, баранину, м'ясо кролика. Скромний стіл для зустрічі Нового року не підходить, Бик - тварина жуйна, любить смачно і добре поїсти. Готуйте якомога більше легких, переважно рослинних страв, свіжих і хрустких. Побільше додавайте свіжої зелені.

Замість звичних «м'ясних тарілок» зробіть яскраву овочеву нарізку. На закуску зробіть кілька видів рулетів з лаваша з морквою, плавленим сиром, зеленню, крабовими паличками.

Частування з кислим смаком ставити на святковий стіл не варто, у фруктові салати додавайте більше шматочків солодких плодів, заправляйте збитими вершками.

Дізнайтеся також, які подарунки не можна дарувати на Новий рік різним знакам Зодіаку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ