Today.ua

Картопля як у ресторані: що зробити з овочем, щоб вийшла хрумка скоринка

Хто б що не казав, але досвідчені шеф-кухарі мають свої перевірені секрети, завдяки яким страви в ресторані виходять набагато смачніші, ніж удома. Але, знаючи деякі нюанси, будь-яка господиня зможе подати вдома ідеальну картоплю з хрусткою скоринкою.

Картопля в Україні є одним із найпопулярніших гарнірів до страв. Її варять з вершковим маслом та кропом, смажать на сковороді з салом і запікають у духовці з італійськими травами. А щоб страва вийшла як у ресторані, важливо зробити з картоплею один трюк перед приготуванням.

Досвідчені кулінари поділилися секретом, розповівши про те, що потрібно зробити з картоплею перед приготуванням, щоб страва вийшла неймовірно апетитною, а скоринка - хрумкою.

А все дуже просто. Перед приготуванням картоплю потрібно замочити на п'ять хвилин у мисці з водою. Але не просто з водою, а з крижаною водою, що сприятливо вплине на її приготування. Усього п'ять хвилин – і апетитна хрустка скоринка забезпечена.

Нагадаємо, досвідчені кулінари розповіли, що додати при запіканні курячих грудок, щоб вони не ставали сухими – два секретні інгредієнти зроблять м'ясо соковитим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ