Today.ua

Коли в Україні закінчиться війна: астролог назвала точну дату настання миру

Астролог Ольга Медвецька спрогнозувала завершення війни в Україні. Вона назвала точну дату настання миру.

Езотерик висловила впевненість у тому, що на Україну вже восени очікують зміни на краще. Ольга Медвецька заявила, що наприкінці жовтня розпочнуться мирні переговори, які призведуть до вирішення проблем.

"Вже за кілька днів після затемнення, а саме з 30 жовтня, розпочнеться період ретроградності планети війни та агресії – Марса. З цього моменту розпочнуться переговори про реальне прийняття мирової угоди. У цьому процесі, як посередники і гаранти, також братимуть участь багато інших держави. Можна сказати, що це буде вирішенням конфлікту", - наголосила Медвецька.

За словами експерта із зірок, головних домовленостей вдасться досягти 8-9 грудня, а весь переговорний процес триватиме до 13 січня наступного року.

Ольга Медвецька вказала, що закріпляться нові правила та угоди між іншими державами чи міжнародними організаціями. Зокрема, вони стосуватимуться візового режиму, правил пересування світом, а також економічної взаємодії.

Астролог підкреслила, що нові домовленості набудуть чинності після 13 січня і до 17 березня 2023 року, плюс відбудеться їхня імплементація на рівні подій.

Раніше своїм прогнозом про завершення війни поділився наймолодший мольфар України Орест Стафійчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ