Today.ua

Колоски на один бік – стильна літня зачіска першої леді Олени Зеленської

Олена Зеленська – найкреативніша та найстильніша перша леді України. Вона часто з'являється на публіці в дуже цікавому вбранні. Їй вдається дотримуватися суворого дрес-коду дружини президента, але при цьому вводити у своїй гардероб ефектні трендові речі. Те саме стосується її колекції прикрас та зачісок, які вона робить для різних заходів.

Наразі кількість улюблених укладок Олени Зеленської скоротилася. Вона найчастіше залишає волосся розпущеним на бічний проділ і підкручує кінці всередину, або укладає локони в низький пучок або хвіст.

А ось раніше перша леді України була трохи креативнішою. Але під час війни, звісно, не до креативу.

У Мережі з'явились фото дружини Володимира Зеленського за лютий 2020 року. Тоді вона прийшла на Міжнародний форум "Україна на шляху до подолання домашнього та гендерного насильства". На публіці дружина політика постала у довгій чорній спідниці та трендовій білосніжній сорочці з пишними рукавами. Найбільше уваги привернула її зачіска – волосся Олени Зеленської уклали на бічний проділ, з одного боку заплели два колоски, а решту локонів залишили розпущеними, злегка підкрутивши кінці. Враховуючи, що кіски знову повернулися в моду, така зачіска (нагадує Лагерту із серіалу "Вікінги") стала б чудовим варіантом на палюче літо. Доповнити образ можна за допомогою трендових аксесуарів, як це зробила перша леді, та стильними масивними сонцезахисними окулярами.

Нагадаємо, Олена Зеленська у сукні зі стрілками показала найкрасивіше офісне вбрання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ