Today.ua

Кондиціонер для білизни своїми руками - рецепт безпечного засобу із двох інгредієнтів, які є на кожній кухні

Усі магазинні засоби мають у своєму складі агресивні компоненти, які негативно впливають на стан здоров'я людини. Ми дихаємо цими хімікатами, а потім надягаємо на себе випраний в них одяг і частинки миючого засобу потрапляють на тіло – все це може призвести до серйозної алергії, як дихальних шляхів, так і шкіри. Але немає нічого кращого за приготований засіб для прання білизни з натуральних інгредієнтів, які є на кожній кухні – а результат нічим не гірший за професійний засіб.

Кондиціонер для білизни своїми руками

Все, що нам знадобиться, це скляна тара з кришкою, що щільно закривається, кухонна сіль і ефірна олія. Обирайте масло, яке подобається вам по запаху – це може бути м'ята, апельсин, іланг-іланг, або хвойні аромати.

Для приготування кондиціонера для білизни своїми руками потрібно засипати в скляну тару дві склянки солі і додати 15 крапель улюбленої ефірної олії. Після цього банку потрібно добре потрясти, щоб олія розподілилася за вмістом.

Як використовувати кондиціонер для білизни?

Поставте білизну на необхідний режим прання, але вимкніть функцію полоскання та віджимання. Коли машинка допре, відкрийте барабан і додайте дві-три столові ложки нашого домашнього кондиціонера для білизни, та виставте пральну машину на режим полоскання та віджиму.

Зберігати цей засіб можна дуже довго – головне тримати у недоступному місці від дітей та у щільно закритій тарі.

Нагадаємо, досвідчені господині назвали чотири копійчані інгредієнти, які легко допоможуть відтерти ручки на кухонній плиті – впораються навіть із застарілим жиром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ