Королівська ватрушка - одне з найулюбленіших та найсмачніших частувань. Вона стане ідеальним доповненням до кави чи чаю. Пропонуємо приготувати найсмачніший десерт на сніданок.
Королівська ватрушка - не та страва, яка готується нашвидкуруч. Однак результат точно вартий ваших старань.
Інгредієнти для крихти:
- 250 г борошна;
- 100 г вершкового масла;
- 100 г цукру;
- 10 г розпушувача;
- дрібка солі.
Інгредієнти для сирної начинки:
- 400 г кисломолочного сиру;
- 2 яйця;
- 150 г цукру;
- пакетик ваніліну або ванільного цукру.
Інгредієнти для заливки:
- 4 ст. л. сметани;
- 0,5 банки згущеного молока;
- 50 г шоколаду;
- 3 ст. л. молока.
Просійте борошно, додайте цукор, сіль та розпушувач, перемішайте. Введіть розм'якшене вершкове масло і розітріть його з борошняною сумішшю. У вас має вийти дрібна крихта.
Яйця потрібно з'єднати з сиром та ваніліном. Змастіть форму вершковим маслом і посипте борошном, зайве потрібно видалити.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Розділіть крихту на чотири частини. Чергуйте її з сирною начинкою. Верхнім шаром має бути крихта. Королівська ватрушка випікається рівно годину за температури 180 градусів.
Змішайте сметану зі згущеним молоком, а шоколад розтопіть на водяній бані з молоком. Полийте гарячу королівську ватрушку заливкою, прикрасьте шоколадом і залиште у формі до повного остигання. Смачного!
Нагадаємо, як приготувати соковиті м'ясні ватрушки з сиром.