Королівська ватрушка: рецепт найсмачнішого десерту до кави чи чаю

Автор: Леся Ловіцька

Королівська ватрушка - одне з найулюбленіших та найсмачніших частувань. Вона стане ідеальним доповненням до кави чи чаю. Пропонуємо приготувати найсмачніший десерт на сніданок.

Королівська ватрушка: рецепт найсмачнішого десерту до кави чи чаю  - today.ua

Королівська ватрушка - не та страва, яка готується нашвидкуруч. Однак результат точно вартий ваших старань.

Інгредієнти для крихти:

  • 250 г борошна;
  • 100 г вершкового масла;
  • 100 г цукру;
  • 10 г розпушувача;
  • дрібка солі.

Інгредієнти для сирної начинки:

  • 400 г кисломолочного сиру;
  • 2 яйця;
  • 150 г цукру;
  • пакетик ваніліну або ванільного цукру.

Інгредієнти для заливки:

  • 4 ст. л. сметани;
  • 0,5 банки згущеного молока;
  • 50 г шоколаду;
  • 3 ст. л. молока.

Просійте борошно, додайте цукор, сіль та розпушувач, перемішайте. Введіть розм'якшене вершкове масло і розітріть його з борошняною сумішшю. У вас має вийти дрібна крихта.

Яйця потрібно з'єднати з сиром та ваніліном. Змастіть форму вершковим маслом і посипте борошном, зайве потрібно видалити.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Королівська ватрушка: рецепт найсмачнішого десерту до кави чи чаю Розділіть крихту на чотири частини. Чергуйте її з сирною начинкою. Верхнім шаром має бути крихта. Королівська ватрушка випікається рівно годину за температури 180 градусів.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Змішайте сметану зі згущеним молоком, а шоколад розтопіть на водяній бані з молоком. Полийте гарячу королівську ватрушку заливкою, прикрасьте шоколадом і залиште у формі до повного остигання. Смачного!

Нагадаємо, як приготувати соковиті м'ясні ватрушки з сиром.

Головне