Today.ua

Королівська ватрушка: рецепт найсмачнішого десерту до кави чи чаю

Королівська ватрушка - одне з найулюбленіших та найсмачніших частувань. Вона стане ідеальним доповненням до кави чи чаю. Пропонуємо приготувати найсмачніший десерт на сніданок.

Королівська ватрушка - не та страва, яка готується нашвидкуруч. Однак результат точно вартий ваших старань.

Інгредієнти для крихти:

Інгредієнти для сирної начинки:

Інгредієнти для заливки:

Просійте борошно, додайте цукор, сіль та розпушувач, перемішайте. Введіть розм'якшене вершкове масло і розітріть його з борошняною сумішшю. У вас має вийти дрібна крихта.

Яйця потрібно з'єднати з сиром та ваніліном. Змастіть форму вершковим маслом і посипте борошном, зайве потрібно видалити.

Розділіть крихту на чотири частини. Чергуйте її з сирною начинкою. Верхнім шаром має бути крихта. Королівська ватрушка випікається рівно годину за температури 180 градусів.

Змішайте сметану зі згущеним молоком, а шоколад розтопіть на водяній бані з молоком. Полийте гарячу королівську ватрушку заливкою, прикрасьте шоколадом і залиште у формі до повного остигання. Смачного!

Нагадаємо, як приготувати соковиті м'ясні ватрушки з сиром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ