Today.ua

Кішки з блакитними очима - п'ять найкрасивіших порід

Домашні кішки бувають дуже красивими і навіть зачаровують. Експерти назвали п'ять порід кішок з яскраво-блакитними очима, зовнішність яких вражає і закохує в себе з першого погляду.

Сіамська кішка

Розкішний біло-кавове або молочно-шоколадне забарвлення, гнучка хода, глибокий погляд блакитних очей ... Саме в цю породу закохані мільйони людей у всьому світі, за цю зовнішню красу цим кішкам прощають їх надмірну самостійність і зарозумілість.

бірманська кішка

Характер цих кішок спокійний і заспокійливий, бірманська порода відрізняється витонченістю і інтелігентністю. Часом здається, що їх бездонні блакитні очі видають неймовірну мудрість, просто кішки не можуть про неї розповісти.

Охос Азулес

Забарвлення кішок цієї породи може бути найрізноманітнішим, але унікальною особливістю чистокровних Охос Азулес будуть блакитні мигдалеподібної форми очі.

Гімалайський кіт

Пухнасті і схожі на м'яку іграшку котики цієї породи насправді можуть тримати в страху всю сім'ю, якщо вчасно не зайнятися їх вихованням і не показати, хто в домі господар. Причому, робити це доведеться тільки в поважної і лагідною манері, ці блакитноокі кішки не виносять крику і агресії на свою адресу.

Турецька ангора

Кішки породи турецька ангора є національним надбанням Туреччини. Білосніжні красуні з дивно яскравими синіми очима змушують захоплюватися їх красою. За характером турецька ангора вперта, але в той же час, дуже ласкава і розумна кішка.

Дізнайтеся також, кішки яких порід ніколи не стануть причиною алергії у господарів. Ці вихованці безпечні для дітей і дорослих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ