Котлети по-французьки: який секретний інгредієнт зробить їх більш пишними та смачними

Господині готують котлети по-французьки на основі курячого м'яса. Страва на обід виходить дуже ароматною та ніжною. Щоб текстура котлет була пишнішою, потрібно додати у фарш один секретний інгредієнт.

Котлети по-французьки: який секретний інгредієнт зробить їх більш пишними та смачними - today.ua

Котлети по-французькиза рецептом готуються з курячого м'яса. Воно є дієтичним і набагато менш жирним, ніж свиняче. Котлети стануть соковитими та пишними, якщо додати у фарш трохи майонезу.

Вам знадобляться:

  • 0,5 кг курячого філе;
  • 1 цибулина;
  • 2 яйця;
  • 3 сл. л. борошна;
  • 2 ст. л. майонезу;
  • рослинна олія;
  • сіль та спеції за смаком;
  • кріп.

Наріжте м'ясо маленькими кубиками. Щоб із курячим м'ясом було простіше працювати, краще використовувати його трохи підмороженим.

Порубайте цибулину та зелень. Додайте у фарш яйця, борошно та майонез. Посоліть і поперчіть. Можна використовувати спеціальну приправу для курки.

Добре перемішайте інгредієнти. Щоб котлети виявилися одноріднішими, фарш потрібно відбити прямо в мисці. Для цього масу потрібно набрати в руку і кілька разів із силою кинути у ємність.

Котлети по-французьки: який секретний інгредієнт зробить їх більш пишними та смачними Намочіть руки водою. У розігріту сковороду потрібно налити олію.

Сформуйте котлети – круглі чи продовгуваті – як вам подобається. Їх потрібно обсмажити з обох боків на середньому вогні до золотистої скоринки.

Подавайте котлети по-французьки зі сметаною або кетчупом. Смачного!

Нагадаємо, який простий та доступний інгредієнт зробить м'ясні котлети соковитішими.

ДЖЕРЕЛООбозреватель