Господині готують котлети по-французьки на основі курячого м'яса. Страва на обід виходить дуже ароматною та ніжною. Щоб текстура котлет була пишнішою, потрібно додати у фарш один секретний інгредієнт.
Котлети по-французькиза рецептом готуються з курячого м'яса. Воно є дієтичним і набагато менш жирним, ніж свиняче. Котлети стануть соковитими та пишними, якщо додати у фарш трохи майонезу.
Вам знадобляться:
- 0,5 кг курячого філе;
- 1 цибулина;
- 2 яйця;
- 3 сл. л. борошна;
- 2 ст. л. майонезу;
- рослинна олія;
- сіль та спеції за смаком;
- кріп.
Наріжте м'ясо маленькими кубиками. Щоб із курячим м'ясом було простіше працювати, краще використовувати його трохи підмороженим.
Порубайте цибулину та зелень. Додайте у фарш яйця, борошно та майонез. Посоліть і поперчіть. Можна використовувати спеціальну приправу для курки.
Добре перемішайте інгредієнти. Щоб котлети виявилися одноріднішими, фарш потрібно відбити прямо в мисці. Для цього масу потрібно набрати в руку і кілька разів із силою кинути у ємність.
Сформуйте котлети – круглі чи продовгуваті – як вам подобається. Їх потрібно обсмажити з обох боків на середньому вогні до золотистої скоринки.
Подавайте котлети по-французьки зі сметаною або кетчупом. Смачного!
Нагадаємо, який простий та доступний інгредієнт зробить м'ясні котлети соковитішими.