Котлети по-царськи: секрети приготування найсмачнішого блюда із м'яса

Автор: Шевченко Лилия

Правильно приготовані котлети по-царськи дуже смачні в гарячому вигляді з будь-яким гарніром. Не менш смачними такі котлети будуть в холодному вигляді, їх можна подати до столу в якості закуски. Приготувати страву зовсім не складно.

Котлети по-царськи: секрети приготування найсмачнішого блюда із м'яса - today.ua

Котлети по-царськи: рецепт

Інгредієнти:

  • 1 кг філе індички
  • 1 цибулина
  • 1 ст. л. сметани

Для начинки:

  • 2 яйця
  • 2 солоні огірки
  • 1 морква
  • 1 цибулина

Спосіб приготування:

Популярні зараз

Коли закінчиться війна в Україні: прогноз російського математика

В Україні стартувала “м'яка“ мобілізація, - Reuters

Пенсіонерам автоматично перерахують пенсії з 1 травня: які доплати отримають українці

В Україні вирішили змінити правила торгівлі цигарками, алкоголем та паливом

Філе індички необхідно вимити й обсушити паперовими рушниками. Наріжте філе невеликими шматочками, пропустіть через м'ясорубку разом з цибулею. Додайте у фарш сметану, сіль і спеції за смаком. Вимішуйте п'ять хвилин. Котлети по-царськи: секрети приготування найсмачнішого блюда із м'яса Для начинки, дрібно поріжте цибулину, обсмажте на олії разом з натертою на тертці морквою. Огірки дрібно поріжте, відіжміть від зайвої вологи, змішайте в мисці зі смаженою цибулею та морквою. Додайте сіль і приправи на свій смак.

З невеликої порції фаршу руками виліпити коржик, покладіть всередину ложку начинки, з'єднайте краї і акуратно їх скріпіть. Обваляйте в борошні. Яйця збийте виделкою, додайте сіль і трохи борошна, щоб вийшов рідкі кляр. Занурте котлету в кляр, обсмажте на сковороді в добре розігрітій олії.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Візьміть на озброєння рецепт ще однієї смачної і простий закуски - мариноване сало з цибулею і часником. Готувати його зовсім не складно, але користь і смак цієї закуски складно переоцінити.