Курячі котлети з манною крупою: рецепт соковитої і апетитної м'ясної страви

Автор: Шевченко Лилия

Смачні і соковиті котлети з курячого м'яса можна приготувати швидко і просто, якщо керуватися порадами шеф-кухарів. Наприклад, манна крупа робить фарш більш м'яким і повітряним.

Курячі котлети з манною крупою: рецепт соковитої і апетитної м'ясної страви - today.ua

Курячі котлети з манною крупою

Інгредієнти:

  • 800 г курячого фаршу
  • 1 яйце
  • 1 велика цибулина
  • 1 часточка часнику
  • 3 ст. л. манної крупи
  • 3 ст. л. вівсяних пластівців
  • 3 ст. л. сметани
  • 0,5 склянки молока
  • 2 скибочки білого хліба
  • Сіль і мелений перець
  • Панірувальні сухарі

Спосіб приготування:

Курячі котлети з манною крупою: рецепт соковитої і апетитної м'ясної стравиДодайте до фаршу з курячого філе замочений в молоці і віджатий хліб, натерту на тертці цибулину, пропущений через прес часник. Можна все разом пропустити через м'ясорубку.

Популярні зараз

У Нафтогазі зробили заяву з приводу масштабної аварії на газопроводі: що буде з постачанням газу

Українці зможуть повернути частину грошей, витрачених на оплату комунальних послуг

Україна збила бомбардувальник Ту-22М3 за допомогою унікальної української розробки

Київстар, Vodafone та lifecell подбали про дешеві тарифи для своїх абонентів: який обсяг послуг можна за ними отримати

У готовий фарш насипте манку, пластівці геркулес, вбийте яйце і додайте сметану, посоліть-поперчіть за смаком. При бажанні можна додати натерту на тертці картоплину або яблуко без шкірки. Добре вимішайте фарш, відбийте протягом десяти хвилин. Залиште на півгодини в мисці, накривши рушником.

Сформуйте з фаршу мокрими руками котлети, запаніруйте їх в сухарях і обсмажте на олії. Потім складіть котлети в сотейник, влийте трохи води і протушкуйте 15 хвилин під кришкою на мінімальному вогні.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Приємного апетиту!

Дізнайтеся також секрети приготування смачних і соковитих рибних котлет. Кілька кулінарних хитрощів допоможуть вам навчитися готувати чудову страву, яку можна подати на святковий стіл або приготувати для своєї сім'ї.