Курячі відбивні за півгодини: секрети приготування соковитого м'яса на обід

Автор: Леся Ловіцька

Курячі відбивні виходять дієтичними та доступнішими, ніж свинячі. Вони дуже смачні як у гарячому, так і холодному вигляді. М'ясо чудово поєднується з гарнірами із картоплі чи гречки, а також із овочевими салатами.

Курячі відбивні за півгодини: секрети приготування соковитого м'яса на обід  - today.ua

Курячі відбивні будуть ніжними та соковитими, якщо знати всі тонкощі та секрети приготування. Вам знадобляться такі інгредієнти:

  • 2 курячих філе;
  • 4 яйця;
  • борошно для паніровки;
  • сіль та перець за смаком;
  • рослинна олія для смаження (краще обрати оливкову).

Перший і головний момент – м'ясо має бути свіжим. Однак, якщо використовується морожене – потрібно трохи дати йому відтанути, після чого нарізати на невеликі скибочки. У такому разі вібивні вийдуть тоншими, ніж з охолодженого м'яса.

Відбивати шматки м'яса потрібно, попередньо накривши їх харчовою плівкою або звичайним целофановим пакетиком. Це робиться для того, щоб ніжна м'якоть розповзлася через удари молоточком.

Популярні зараз

Коли закінчиться війна в Україні: прогноз російського математика

Пенсіонерам автоматично перерахують пенсії з 1 травня: які доплати отримають українці

В Україні стартувала “м'яка“ мобілізація, - Reuters

В Україні вирішили змінити правила торгівлі цигарками, алкоголем та паливом

Посоліть і поперчіть курячі відбивні. Можна використовувати солодку паприку, гострий червоний перець або сухий часник – як вам подобається. Тоді смак вийде ще більш пікантним та оригінальним.

Борошно потрібно попередньо просіяти, після чого запанувати в ньому курячі відбивні. Збийте яйця і занурюйте кожен шматочок спочатку в муку, а потім в яйце.

Курячі відбивні за півгодини: секрети приготування соковитого м'яса на обід Розігрійте олію у в сковороді із антипригарним покриттям. Обсмажуйте курячі відбивні з одного боку до золотистої скоринки, а потім з другого. Коли перевернете м'ясо, потрібно накрити сковороду кришкою на кілька хвилин - щоб воно повністю приготувалося і було більш соковитим.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Курячі відбивні під час подачі можна посипати дрібно нарізаною зеленню. Смачного!

Нагадаємо, як приготувати смачні курячі котлети – яйця у фарші замінить секретний інгредієнт.